Zo pakken we het aan

Transparante afspraken en een oplossingsgericht advies.

Transparante afspraken met oog op uw succes.

Een oplossing op maat voor uw noden.

Focus op uw resultaat, op tijd en zoals u verwacht.

Uw juridisch adviseur op elk vlak van het ondernemingsrecht

Betrokken en bereikbaar, met heldere communicatie.

Oplossingsgericht

De concrete meerwaarde voor uw bedrijf, dat houden we steeds voor ogen.
Onze parate kennis en een uitgebreide gedigitaliseerde documentatie laten ons toe grondig én snel resultaten te boeken. Kwaliteit en betrouwbaarheid verliezen we daarbij nooit uit het oog.

Persoonlijke aanpak

Centraal in de aanpak van BDL&T staat de persoonlijke betrokkenheid, beschikbaarheid en bereikbaarheid van de advocaat.

Kennis en ervaring

We hebben gespecialiseerde kennis en ervaring in huis om voor elk juridisch probleem in het ondernemingsrecht de meeste geschikte oplossing te zoeken. Continue bijscholing dragen we hoog in het vaandel.

Op maat

Na grondige analyse van uw wensen en positie zorgen we voor overeenkomsten die sluitend en op maat zijn. Bij ons staan uw belangen en noden steeds centraal.

Eenvoudig en transparant

In onze werkwijze, maar ook financieel. Bij aanvang maken we heldere afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Billijkheid staat hier voorop: correct, transparant en in evenwicht met de belangen van elk dossier. Prestaties en kosten worden gedetailleerd in kaart gebracht. 

Eerlijk en correct

We praten u nooit naar de mond. Daar wint u niets mee. We nemen de rol van eerste rechter op ons. Vandaaruit vertellen we u op begrijpelijke manier hoe u best geholpen wordt.

Totaaloplossing

Wij kiezen resoluut om u met raad en daad bij te staan bij elk juridisch aspect waarmee uw onderneming te maken krijgt. De ruime specialisaties van het kantoor bestrijken het hele ondernemingsrecht en, waar nodig, bundelen we de krachten met andere professionele adviseurs, zoals accountants-fiscalisten of specialisten inzake intellectuele eigendom of sociaal recht.